dimecres, 14 de gener del 2009

Neix el bloc de l'AMPA del CEIP Montserrat

Aquesta setmana s'ha posat en funcionament, finalment, el bloc de l'AMPA del CEIP Montserrat de Sarrià de Ter. És un bloc senzill i modest que tot just inicia la seva activitat.

Aquest és el post de benvinguda al bloc:

Benvolguts/des,
l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del CEIP Montserrat us dóna la benvinguda al nostre bloc, un espai de participació, comunicació i difusió de les activitats de l'AMPA i del
CEIP Montserrat.

Esperem que ens visiteu tot sovint i que, si us animeu, participeu i ens ajudeu a fer créixer aquest bloc, aportant les vostres fotografies, vídeos, etc.

A part d'aquest bloc també tenim un canal de vídeos al
Youtube de l'AMPA i un àlbum web del Picassa de fotos de l'AMPA, on hi anirem penjant les sèries de fotografies i els vídeos que anem editant. Si teniu material ens el podeu enviar a l correu electrònic de l'AMPA: ampaceipmontserrat@sarriadeter.cat

També us informem que podeu accedir al web del CEIP Montserrat, que recentment s'ha renovat i actualitzat.

Finalment també us agrairem que ens feu arribar comentaris, observacions i propostes de millora d'aquest bloc.


Com tants altres blocs i pàgines web d'entitats, aquest bloc és una activitat més de la junta directiva de l'AMPA, responsabilitat d'un dels seus vocals, en David González, i compta amb alguns col·laboradors, un dels quals sóc jo.

Però el bloc, ja ho veieu, no és suficient: paral·lelament l'AMPA del CEIP Montserrat també ha creat el seu propi canal al Youtube i el seu àlbum de fotos.

La voluntat del bloc és informar de les activitats de l'AMPA i de l'escola... són molts els pares i mares que en les activitats obertes de l'escola fan fotografies i graven amb càmera de vídeo, de manera que, tot i que entre els col·laboradors mirarem de garantir suficient material, també hi ha la possibilitat que els pares i mares participin i col·laborin aportant el seu material i, fins i tot si s'animen, els seus escrits.

Naturalment la responsabilitat de l'edició i publicació és de la junta de l'AMPA. Pot ser que a nivell de disseny i continguts aquestes properes setmanes hi hagi algun canvi... ja se sap, sempre cal ajustar alguna cosa i, sobretot, millorar-ne moltes...

Per començar al bloc s'hi pot trobar els enllaços als àlbums de fotos de les Fotografies del Pessebre vivent '08 al CEIP Montserrat i les Fotografies dels Pastorets'08 al Pavelló municipal de Sarrià de Ter.

Pel que fa als vídeos, aquest és el primer que s'ha editat i publicat:

Pastorets-pessebre vivent CEIP Montserrat




D'altra banda al bloc també s'hi podran trobar els menús mensuals del menjador escolar, gestionat des de fa anys per l'AMPA.

Però aquest no és l'únic bloc del CEIP Montserrat; la pròpia escola ha estrenat aquest curs el bloc CEIP Montserrat, alhora que també han actualitzat i renovat la seva pàgina web. El bloc és una eina educativa més de l'escola, en la que hi participen alumnes i mestres.

----------------------------------------

pd1: l'AMPA de l'Escola Bressol Municipal Confetti té des de fa dos cursos del seu bloc.

pd2: al Facebook s'ha creat un grup d'ex-alumnes del CEIP Montserrat.

pd3: sobre blocs i pàgines web de Sarrià de Ter he publicat recentment (el divendres 2 de gener de 2009) l'article Sarrià de Ter, cada dia més en xarxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada