dijous, 13 de novembre del 2008

Comunicat del PSC de Sarrià de Ter sobre la fàbrica Torraspapel



Ahir dimecres el PSC de Sarrià de Ter vam emetre aquest comunicat.



El PSC de Sarrià de Ter es solidaritza amb els treballadors de Torraspapel contra la reducció de llocs de treball i en la defensa de l'activitat industrial a Sarrià de Ter.

Roger Casero, portaveu socialista, troba injustificat l'ERO pel fet que la fàbrica de Sarrià de Ter genera beneficis i fa una crida a la participació en la manifestació del proper dijous 13 de novembre.



El PSC de Sarrià de Ter manifesta tot el seu suport i solidaritat a les persones treballadores de la fàbrica Torraspapel de Sarrià de Ter, davant l’amenaça de la pèrdua de més de 200 llocs de treball.

El grup socialista mostra la seva perplexitat davant la mesura que vol presentar Torraspapel per la fàbrica de Sarrià de Ter, ja que no només és una fàbrica que genera beneficis, sinó que a més nodreix de tècnics qualificats i coneixements a les altres fàbriques. Per Roger Casero, portaveu del grup municipal, “l’ERO tal i com es planteja és totalment injustificat, no encaixa amb una fàbrica que genera beneficis”.

Segons Casero, “si el problema és industrial, és a dir, un excés de producció de paper estucat, la solució també ha de ser industrial”. En aquest sentit el grup socialista planteja alternatives com la possibilitat reduir un torn en la producció del paper estucat durant dos anys, amb alguns ajustaments horaris, una mesura que garantiria la continuïtat de la fàbrica i dels llocs de treball.

El grup socialista es mostra preocupat pel fet futur de la fàbrica si prospera l’ERO i es canvia la producció de la fàbrica. En aquest sentit el PSC de Sarrià de Ter valora com un element clau la possibilitat que l’ERO es negociï a Catalunya. Per Casero “si l’ERO finalment prospera la fàbrica de Sarrià de Ter estarà ferida de mort, es destruiran molts llocs de treball i les comarques gironines perdrem un actiu molt gran en la nostra activitat industrial”.

Finalment el PSC de Sarrià de Ter fa una crida a la participació a la manifestació dels treballadors de Torraspapel d’aquest proper dijous. Els regidors del grup municipal del PSC de Sarrià de Ter es van reunir aquest dimarts amb el comitè d’empresa per fer-los arribar personalment el seu suport.

------------------------------------

pd1: pots escoltar les meves declaracions sobre la situació de la fàbrica Torraspapel de Sarrià de Ter, a Ràdio Sarrià, clicant aquí.

pd2: clica aquí si voles descarregar-te el comunicat del PSC de Sarrià de Ter en pdf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada