dimarts, 28 d’octubre del 2008

A partir d'avui, la Fira de Mostres!

A partir d'avui, i fins el proper diumenge 2 de novembre, es farà a Girona la Fira de Mostres, 47ena fira industrial, agrícola i comercial de Girona.

Aquest any, i amb la voluntat que serveixi de precedent, el programa Incorpora, més concretament el grup Incorpora Girona, som a la Fira amb un estand propi. És un estand petit i modest, però pensem que necessari, doncs els projectes i les entitats socials també han de tenir cabuda, i el seu paper, en aquestes fires.


El Programa INCORPORA. Integració Laboral de l'Obra Social "la Caixa" té per objectiu la inserció laboral de persones en situació o risc d'exclusió social i en el cas de les comarques de Girona som 12 les entitats socials que formem el grup Incorpora Girona per implementar aquest programa a les empreses de les nostres comarques. Aquest és un programa que es desenvolupa des de mitjans de l'any 2006 i de moment hem fet, através de les entitats d'Incorpora Girona, més de 700 insercions i més de 260 empreses col·laboradores.

Aquests dies, doncs, trasllado la meva oficina, com a coordinador del programa a les comarques de Girona, a l'estand 121 del nivell 1 del Palau de Fires de la Fira de Mostres: aquí m'hi trobareu si us deixeu caure per la Fira.

I si passeu per l'estand podeu participar, prèvia a la resposta d'una ràpida enquesta anònima, en un sorteig de productes i serveis de les entitats d'Incorpora Girona.


Incorpora Girona som: Fundació Altem, Fundació Astres, Fundació Àstrid 21, Càritas Diocesana, Creu Roja, Fundació Drissa, Escaler Cooperativa, Cooperativa La Fageda, Fundació MAP, Associació Mifas, Fundació Oscobe, Fundació Plataforma Educativa.



Us ho perdreu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada