dimarts, 7 d’octubre del 2008

Matí de treball a Riga



Aquest dimarts al matí, de fet fins a primera hora de la tarda, ha estat especialment dens. Així han de ser les reunions de treball al voltant d'una taula de tres entitats, més l'entitat coordinadora, de tres països diferents que treballen en el mateix projecte i que fins avui pràcticament no s'han vist les cares... Molts correus electrònics i comunicació, traspàs de dades, de feina, de documents, d'instruccions, algunes trucades... L'oportunitat de les visites d'estudi són també l'oportunitat de fer, prèviament, la reunió de l'equip del projecte.

Jo he estat un convidat privilegiat: he entrat ben bé a la cuina: definició de les activitats, finançament del projecte, metodologia de l'estudi, disseny de la posterior pàgina web, previsió de les properes visites d'estudi, temporalització de les accions, difusió i comunicació del programa... És en aquestes trobades on el projecte creix; aquestes trobades, més enllà de la necessària coordinació tècnica, econòmica i metodològica del programa, tenen una mena d'efecte llevat: fan créixer i madurar el projecte.




Aquest matí ens ha acollit exquisidament l'entitat Apeirons (entitat de discapacitats físics), el partner letó i per tant l'entitat que, juntament amb Comperio, l'entitat coordinadora del projecte, ha organitzat la visita d'estudi.
Al migdia hem fet la necessària pausa per dinar, tots junts, al restaurant Sarkans. Jo he menjat un rissoto amb formatge brie: un plat, un xic de sobretaula, i tornada a la feina...



A les quatre per mi s'ha acabat la reunió; he acompanyat l'Enara, de l'Espiral, de nou a l'hotel i ella ha marxat cap a Girona. A la tarda he fet el turista per Riga i he descansat una mica a l'hotel. A les vuit ens hem retrobat de nou per sopar, en aquest cas al restaurant Iguana: he demanat una amanida grega, salmó i tiramisú.

I parlant de l'hotel, estem tots allotjats a l'Hotel Laine, situat a prop del centre històric. és un hotel de tres estrelles més que correcte que com més hi entres més bona pinta té... Les tres nits més els esmorzars costaran 142 lats, que equivalen a uns 203 €. I el que més agraeixo de l'hotel és que el wi-fi és un servei més de l'hotel i és gratuït!. Em permet, més enllà d'actualitzar el bloc, escoltar la ràdio, veure les notícies, consultar i respondre el correu...



Havent sopat han arribat, després d'un retard de tres hores, en Ricard de la Fundació Sant Tomàs de Vic i la Maribel Fundació Plataforma Educativa de Girona; ells encara havien de sopar; hem anat a la recerca d'un restaurant i hem acabat al 4 Rooms, on ells han sopat (ella un Hunter’s steak with duck’s pate i un Marzipan cake, i ell un Lady’s steak i un Chocolate cake); jo els he acompanyat, fent baixar una cervesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada