divendres, 8 d’agost del 2008

Em barrufa viatjar!

Tornen els Barrufets!. No necessàriament a la televisió, on hi tornen de tan en tan en reposicions vàries, sinó a les nostres vides, ara ja grans, compartint-los amb els nostres fills (els que en tenim, en aquest cas jo tres filles).

Si fa poc més de dos mesos, el 3 de juny, escrivia en aquest bloc sobre els Barrufets a partir d'una exposició [Girona em barrufa, publicat el dissabte 3 de juny] sobre aquests petits personatges blaus a Girona en motiu del seu 50è aniversari, ara escric sobre els barrufets per una iniciativa que promou en Blai Gasull, bibliotecari de Girona, a partir del bloc EM BARRUFA VIATJAR!.

La idea és tan senzilla com alhora interessant, segons descriu el propi bloc: Si et barrufa viatjar i la fotografia, fes lloc a la maleta o a la motxilla… i fes dels barrufets uns companys de viatge més.Es tracta que tireu una foto d’un lloc d’arreu de Catalunya, d’Europa o del Món: la Torre Eiffel, la Sagrada Família o la Gran Muralla Xina, on hi aparegui la figureta del vostre barrufet. Després, ens feu arribar la imatge i apareixerà amb la resta de fotografies que ens aneu enviant.

Les imatges s'han d'enviar al correu embarrufa@gmail.com. També és molt interessant la vinculació que hi ha amb el Google Maps, que permet veure com s'escampa arreu del món la invasió blava.

També és interessant la pàgina del Flikr, vinculat a les biblioteques municipals de Girona, amb dibuixos de nens i nenes que també es sumen a la invasió blava...

Des del bloc EM BARRUFA VIATJAR també us podeu descarregar un bonic punt de llibre, si us barrufa, naturalment...
Us animeu a participar-hi?
---------------------------------

pd1: la fotografia que encapçala aquest post és una de les que he enviat, i s'han publicat, al bloc Em barrufa viatjar. És el Barrufet bromista davant l'església de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.
pd2: i aquesta és el Barrufet bromista acompanyat per la Barrufeta, molt musical per a l'ocasió, sobre la barana de casa...

pd3: la Barrufeta en qüestió (tocant la flauta travessera) forma part d'una sèrie de figuretes de la Sira, que de més joveneta les havia col·leccionat. La Sira, molt musical ella, conviu amb la flauta travessera des de fa més de 25 anys, si fa o no fa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada